MILIEU, VEILIGHEID & KWALITEIT

Milieu staat bij ASN hoog op het lijstje. Wij vinden een prettige leefomgeving voor iedereen net zo belangrijk als ieder ander. Daarom werken we met milieuvriendelijke producten en apparatuur. Zo spuiten we met autolak op waterbasis wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast zorgen we er voor dat plastic, papier en schadelijke stoffen worden gerecycled.

Ook is in het bedrijf veel aandacht besteed aan de veiligheid van het personeel, alle werknemers hebben alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal veilig  te kunnen werken en die voldoen dan ook aan alle arbo eisen.

ASN stelt hoge eisen aan kwaliteit. Zorgvuldig en hoogwaardig schadeherstel van de auto staat bij ons voorop. Je laat je auto herstellen door de specialist binnen de autoschadeherstelbranche en dan ga je ervan uit dat deze reparatie goed gebeurt.

Deze verwachting willen wij graag vervullen en niet alleen dat! ASN wil ook dat de dienstverlening daaromheen perfect is. Mocht de reparatie onverhoopt uitlopen dan laten wij je dat meteen weten. Maar we geven je ook graag uitgebreide informatie over de uitgevoerde reparatie. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Hoe tevreden onze klanten over ons zijn, dat meten wij voortdurend.

Kwaliteitszorgsysteem
Iedere ASN vestiging is ISO-gecertificeerd. (NEN-EN-ISO 9001:2008) Het bezit van dit kwaliteits-certificaat duidt op een goed gedocumenteerde en gecontroleerde bedrijfsvoering. Risico's op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu brengen we in kaart en beheersen we met behulp van een zorgvuldige risico-inventarisatie.

Ook is een ASN vestiging Eurogarant erkend. Deze brancheorganisatie bewaakt o.a. het kwaliteitsniveau van de autoschadeherstelbedrijven.