REPARATIES

Quick repair

ASN past alternatieve reparatiemethoden toe onder de naam van Quick Repair. Door toepassing van alternatieve reparatiemethoden, de modernste technieken en een betere verdeling van de productiecapaciteit, is Quick Repair  in staat om kleine schades te herstellen tegen lage kosten en een gegarandeerde kwaliteit. De voordelen van de alternatieve reparatie methoden:

  • Uw auto is altijd in topvorm tegen lagere kosten
  • Een schadevrije auto geeft een hogere prijs bij inruil of verkoop van uw auto
  • De reparaties geschieden bij een bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en service
  • U hoeft de kleine schade niet te melden aan de verzekering waardoor uw premie niet stijgt
  • Serviceauto Quick Repair met specialisten, werkzaamheden eventueel op lokatie
  • Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen bij kleine schade

Spot-repair

Spot-repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten.

Vroeger zou het complete deel gespoten moeten worden. Deze methode werkt dus kostenbesparend. Het resultaat van spot-repair is bovendien verbluffend.

Uitdeuken zonder spuiten

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn.

Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden behandeld.

Wat is uitdeuken zonder spuiten ?
De techniek is vrij simpel: de deuk wordt met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit 'weggemasseerd'.

Kunststofreparatie

De kunststofdelen, bijvoorbeeld de bumper, grill of koplamp kunnen met de huidige technologie op het gebied van kunststofreparatie goed en verantwoord worden gerepareerd.

De systemen leveren een grote besparing op nieuwe onderdelen wat natuurlijk het milieu en de portemonnee ten goede komt.

Dashboardreparatie

Het dashboard wordt vaak beschadigd door inbraak of door het uitbouwen van een autotelefoon. Een dashboard vernieuwen is een arbeidsintensieve reparatie.

Daarnaast zijn de onderdelen meestal duur en vaak niet op voorraad. Quick Repair repareert uw dashboard goed en onzichtbaar.

Ruitreparatie

Met ruitreparatie wordt bedoeld zowel kras- als de sterverwijdering uit autoruiten. De systemen verwijderen moeiteloos krassen en sterren uit vlakke en lichtgebogen glasoppervlakten. Bovendien werken de systemen erg snel.