Over ons

Historie

Autoschade Service Lammertink is opgericht in 1968 door H.A.M. (Henk) Lammertink de start vond plaats in de oude klompenmakerij van zijn vader. Middels nieuwbouw in 1971 werd er verhuisd naar het industrieterrein de Mors. Via diverse verbouwingen is het bedrijf uitgegroeid naar 1050 m2 en met 1800 m2 parkeerruimte. Sinds 1997 is de Focwa Eurogarant-erkenning en  ISO 9001 certificering een feit. Vanaf 1998 maakt Autoschade Service Lammertink deel uit van de franchiseorganisatie ASN Autoschade Service Nederland. De ultra moderne spuitcabine's dateren uit 2006 en 2012. De voorgevel heeft in 2012 een eigentijdse uitstraling gekregen.

Feiten

Autoschade Service Lammertink heeft 9 medewerkers. De klantenmix is 40% particulieren, 25% fleetowners 30% lease en 5% overige.
Met werkaanbieders in het volumesegment maken wij bij voorkeur vaste afspraken en bieden onze kennis aan om ook in logistiek opzicht schadelastbeheersing te realiseren. Snelheid van handelen, flexibele instelling, het openstaan voor uw specifieke wensen en het nakomen van de gemaakte afspraken achten wij van het grootste belang.

Vakmanschap

De schadeherstel afdeling is toegerust om zelfs de meest complexe schade te kunnen herstellen. In de spuitafdeling wordt gewerkt met PPG-Nexa producten. Infrarood drogers versnellen het reparatieproces en verbeteren het eindresultaat alsmede de duurzaamheid  van de reparatie.

Activiteiten

•    Alle voorkomende schadeherstelwerkzaamheden aan personen- en lichte bedrijfsauto’s, Caravan en Campers Spuitwerk grote bedrijfsvoertuigen.
•     Het complete scala van alternatieve reparatiemethoden, zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststof-, bekleding- en dashboardreparatie.
•     Hoogwaardig industrie spuitwerk.
•     Profile Repair caravanwandherstel.
•    Omnia Caravan en Camper Totaal schadeherstel.

Milieu

Investeringen in energiebesparing zoals warmteterugwinning, HF en Led verlichting, A-label auto's als vervangend vervoer en het beheersen van milieu vriendelijke reparatietechnieken verlenen ons de status Duurzaam Repareren bedrijf.

Doelgroep

Iedereen die prijs stelt op een bedrijf waar service, klantgericht denken en vakmanschap hand in hand gaan.